TRABZON / OF - Cumapazarı Ortaokulu

Etiket Sonuçları: cumapazarı

May

Erzurum'da yapılan Dart Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonasına katılan öğrencilerimiz gurupta oynanan 4 maçın ikisini kazanarak gurup üçüncüsü oldu.

May

LGS'ye hazırlanan öğrencilerimiz lise ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Mrt

İlçe MEM'in düzenlediği İstiklal Marşı'nın 10 Kıtasını Güzel Okuma Yarışmasında 8. sınıf öğrencimiz Aynur AKBAŞ 2. oldu.

Mrt

Gümüşhane'de yapılan dart bölge turnuvasında ikinci olduk.

Mrt

Of İlçe Sağlık Müdürlüğü Personelleri tarafında öğrencilerimiz sağlıklı yaşamak için yapılması gerekenler konusunda eğitim verildi.

Şbt

1 Mart 2024 Cuma Günü saat 13.00'da okulumuz Çok Amaçlı Toplantı Salonunda Öğrencilerimiz arasında İstiklal Marşı'nın 10 Kıtasını Güzel Okuma Yarışması yapılacaktır.

Şbt

Öğrencilerimiz katıldık dart il turnuvasında 2. olarak Gümüşhane'de düzenlenecek olan bölge turnuvasına katılmaya hak kazandılar.

Şbt

Okulumuz 8/A Sınıfı öğrencileri Sıfır Atık Çalışmaları kapsamında bayrak kutusu yaparak okulumuza hediye ettiler.

Ara

Okulumuzun 8. Sınıf Rehber Öğretmeni Necati ER rehberliğinde öğrenci ve velilerimizin emekleriyle hazırlanan Yerli Malı Haftasına misafir olduk.

Ara

Öğrencilerimiz Curling il 4. sü oldular.

Ara

Öğretmen ve öğrencilerimiz sıfır atık çalışmalarına devam ediyor.