TRABZON / OF - Cumapazarı Ortaokulu

May

Erzurum'da yapılan Dart Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonasına katılan öğrencilerimiz gurupta oynanan 4 maçın ikisini kazanarak gurup üçüncüsü oldu.

May

LGS'ye hazırlanan öğrencilerimiz lise ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Mrt

İlçe MEM'in düzenlediği İstiklal Marşı'nın 10 Kıtasını Güzel Okuma Yarışmasında 8. sınıf öğrencimiz Aynur AKBAŞ 2. oldu.

Mrt

Gümüşhane'de yapılan dart bölge turnuvasında ikinci olduk.

Mrt

Of İlçe Sağlık Müdürlüğü Personelleri tarafında öğrencilerimiz sağlıklı yaşamak için yapılması gerekenler konusunda eğitim verildi.

Şbt

Öğrencilerimiz katıldık dart il turnuvasında 2. olarak Gümüşhane'de düzenlenecek olan bölge turnuvasına katılmaya hak kazandılar.

Şbt

Okulumuz 8/A Sınıfı öğrencileri Sıfır Atık Çalışmaları kapsamında bayrak kutusu yaparak okulumuza hediye ettiler.

Ara

Okulumuzun 8. Sınıf Rehber Öğretmeni Necati ER rehberliğinde öğrenci ve velilerimizin emekleriyle hazırlanan Yerli Malı Haftasına misafir olduk.

Ara

Öğrencilerimiz Curling il 4. sü oldular.

Ara

Öğretmen ve öğrencilerimiz sıfır atık çalışmalarına devam ediyor.

Atatürk'ü 85. ölüm yıldönümünde andık.

Tem

Sınava giren 12 öğrencemizin 8'i sınavla öğrenci alan okullara yerleşmeye hak kazandı.

Akıl ve Zeka Oyunları Reversi il birincisi öğrencimiz Erva oldu.

Ara

LGS'ye Hazırlık kapsamında öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla Of Fen Lisesini ziyaret ettik.

Öğrencilerimize Trafik Güvenliği semineri verildi.