TRABZON / OF - Cumapazarı Ortaokulu

Cumapazarı Ortaokulu

CUMAPAZARI OF / TRABZON
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, olaylara geniş bir açıdan bakabilen, dinamik, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş,sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, Atatürkçü, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmek
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılapları´na bağlı, Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar olarak yetiştirmek.
Ulaşım sorunu yoktur. İlçe merkezine 20 dakikada bir servis vardır.
İl Merkezine 63 km, İlçe Merkezine ise 13 km uzaklıktadır.